Kalastusseurat

Kotkan Perhokalastajat

Kotkan perhokalastajat ry on vuonna 1981 perustettu perhokalastusseura. Seuran tarkoituksena on edistää perhokalastusta ja perhonsidontaa, sekä tarjota jäsenille monipuolista ja laadukasta perhokalastusaiheista toimintaa. Seura kokoontuu syys-talvi-kevätkaudella viikoittain sidontailtojen merkeissä. Sidontailtojen lisäksi järjestään useita lyhyitä kalastusmatkoja lähiseudun koskille. Seuran toiminta huipentuu kesällä tehtävään pidempään kalastusmatkaan johonkin tunnettuun kalastuskohteeseen.

Seura on avoin kaikille halukkaille. Mikäli olet kiinnostunut Kotkan perhokalastajien toiminnasta, tutustu näihin sivuihin tarkemmin. Lisätietoja seurasta ja sen toiminnasta saat myös kirjoittamalla meille sähköpostia.

www.kotkanperhokalastajat.fi

Kotkan Kalamiehet

Seura on perustettu 1947. Se on poliittisesti sitoutumaton ja kuuluu Suomen Vapaa-ajan Kalastajien Keskusjärjestön Kaakkois-Suomen piiriin. Seura on jäsenenä myös Etelä-Suomen Merikalastajain Liitossa ja Suomen Castingliitossa.

www.kotkankalamiehet.net/

Karhulan Virkistyskalastajat

Karhulan Virkistyskalastajat ry on vuonna 1952 perustettu yhdistys. Toimintamme keskittyy nimensä mukaisesti virkistyskalastukseen. Seurallamme on jäsenten käytössä maa-alue Pakaskari (Pakaskeri) jossa on päärakennus, 4 pikkumökkiä yöpymiseen, erilaisia grillikatoksia ja tulentekopaikkoja sekä isot laiturit molemmin puolin saarta.

Lisäksi seurallamme on Korkeakosken venekalastusalueella soutuvene, jota jäsenet voivat käyttää joella tapahtuvaan kalastukseen. Veneen varaaminen tapahtuu kotisivujemme kautta.

 

Lisätietoja osoitteesta www.karhulanvirkistyskalastajat.fi